Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Ne, o zdravý rozum se bohužel nejedná. Jen o mocenskopolitické pikle. :-/

0 0
možnosti
Foto

R^!

Také se nad tím zamýšlím. Rozhodně jsem rád, že se naše české kočky po 22 letech naučily chytat myši i přímo ve špajzu. Tam konec konců ty myši udělají nejvíce škody.

0 0
možnosti
JB

J96a96n 51B53a11j73z19a

13. 6. 2013 20:29

Musím říci,že mne mimořádně pobavila představa jak V poslanecké sněmovně našli mrtvého hlodavce. Taky nějaké zbytky po něm a cosi ožraného.V duchu, přeci nebudu někde, kde mě žerou opouští poslaneckou sněmovnu a capkají v nekonečném proudu přes hranice,kde se k nim přidávají další nenažraní myšáci a tak dál,až zmizí všichni v nekonečnu.Nádhera.A také mne napadlo proč mi tihle nenažraní myšáci tak snadno rabují špíž.Je to naivita a ješitnost.Místo abych si na hlídání špíže pořídil obyčejnou venkovskou kočku se zdravým selským rozumem,která zasyčí a sekne,když jí myšák strčí čenich do misky.Mám na hlídání perské mazánky,kterým stačí namluvit jak jsou krásní,chytří a nadaní(což jsou) a ke špíži myšáka sami dovedou.Podobnost čistě náhodná.

2 0
možnosti
PC

Zas takovy relativizujici, okecavajici, post - dobre na vyplneni bileho mista na strance Cosmopolitanu, ale nesdeluje to nic. Snad jen urcitou neduveruk tomu, jak se mohlo stat, ze nekdo ty politiky z te uzasne ODS zatyka, to bude nejaka extra dopalena kocka, vidte, namodrale kosmopolitni Klaro :).

0 1
možnosti
Foto

Pane Cimbal, dokázal jste mít radost ze zatčení Ratha?

1 0
možnosti
Foto

Hodně zdálky ...;-). Pro Vás Karma, krásně napsáno.

2 0
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5111x
Prostě píšu .. Knížka Slunečnice vyšla podruhé v nakladatelství Mladá fronta. Petr Šimůnek, šéf Forbesu o ní v předmluvě mimo jiné říká ".. Je to takový Sex ve městě po česku. Chytřejší. Opravdovější..." Kdybyste zrovna neměli co dělat, na pultech se před pár dny objevil její dotisk... Díky všem za přízeň!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky