Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HD

plavuň

24. 3. 2011 16:14
Vy moje zlatá paní Kláro,

0 0
možnosti
HD

plavuň

24. 3. 2011 16:21
Re: Vy moje zlatá paní Kláro,

(text mi utekl, tak pokračuji jakoby v reakci :-)), děkuju, že jste,  že máte tento názor, jinak si snad budu připadat mezi ženskou šišlající masou , jako pitomec. Tohle zdrobňování a šišlání je strašidelné a odporné. Od mala jej nesnáším a to tak moc, že jsem si dala hodně záležet, abych na své malé děti mluvila normálně.

0 0
možnosti

Ája+

24. 3. 2011 16:13
Skvěloučký, Klárinko

Celkem se tu v diskuzi shodujeme. Není to roztomilé, většinou ani vtipné. Takže zbývá otázka - proč to ti lidé (a ženy především) dělají:

Napadná mě jedna možnost. Že by to mohlo souviset s tendencí "být pořád malou holčičkou". Pokud je ženská drobnější postavy (ideálně malá a ještě štíhlá) a má navíc v obličeji dětské rysy (velké oči, kulaté tváře, drobný nosík), snadno kolem sebe nachází ochránce a pomocníky.

Vypadá přece tak křehce, zranitelně, dětsky a spousta chlapů jí spěchá pomoct, podepřít, přenést přes úskalí života, chránit. A to žvatlání má ten dětský dojem ještě podtrhnout. Myslím, že to na určitý druh mužů může fungovat, jsou-li splněny i ostatní předpoklady (například, že je hezká).

No a když totéž zkusí padesátnice se čtyřiceti kily nadváhy a rýhama od mračení, tak je výsledek katastrofální. Co se týče zdrobnělin od chlapů, moc jsem se s tím nesetkala, snad kromě teploušů. Asi jak píše někdo přede mnou - snaží se přizpůsobit a udělat těm ženskejm radost.

0 0
možnosti
PJ

pepa játro

24. 3. 2011 16:27
Re: Skvěloučký, Klárinko

No a když totéž zkusí padesátnice se čtyřiceti kily nadváhy a rýhama od mračení, tak je výsledek katastrofální.

připomnělo mi to nějaký film.

(hlubokým hlasem)

bu bu bu parchante

0 0
možnosti
PJ

pepa játro

24. 3. 2011 16:07
checht!

až jsem si učurinknul!

bohužel, jako každé povolání, i mateřství deformuje. A to si zkuste popovídat s učitelkami z prvního stupně zš! to je teprve k pokakinkání:-)

nicméně! otřepal jsem kapičku, zamáčkl slzičku, narazil kulíška, Vám vrazím karmičku a vystřelím do parčíku vyvenčit pejsáčky:-)

0 0
možnosti
ŠA

s.m.

24. 3. 2011 15:19
karmička

Za textík dávám karmičku a navrch ještě srdíčkoV;-D

Nedávno jsem v únorové Marianne četla článek. Aniž bych viděla jméno autora, říkám si . -ten styl psaní je mi strašně povědomej, píše jak Mandausová. Kouknu na jméno autora -a fakt Mandausová;-DR^R^

0 0
možnosti
LP

Spazik

23. 3. 2011 17:18
za to můžou ženský

Za to ale nemůže nikdo jiný než holky a ženské, protože takhle spousta z nich komunikuje. Občas to potom od nich přebere i nějakej chlap a potom k nim tak mluví, ale chlapy takhle mezi sebou nemluví.:-)

Chlap si potom myslí, že se to ženským líbí, tak to někdy směrem k nim začne taky používat ve snaze se jim zalíbit :-)

0 0
možnosti
PJ

pepa játro

24. 3. 2011 16:13
Re: za to můžou ženský

no nevim, co jsem takhle slyšel chlapy mluvit, tak se z nich vyklubali zatím vždy členové 4% bratrstva. Ale pivečko si dám i já, to jo:-)

0 0
možnosti
LV

LucyLu

23. 3. 2011 17:16
mluvíte mi z duše!

Naprosto s Vámi souhlasím! Teď se moje averze mnohonásobně prohloubila, protože jsem těhotná a už opravdu dostávám osýpky ze všech těch komentářů - ty máš ale krásný břišánko, to bude pěkňoučkej mimísek a podobně. A posléze ještě většinou následuje (bez zeptání) hlazeníčko břišánka, aby zkusili jak je heboučký a měkkoučký a mě málem odvážejí s infarktem. Koupila jsem si aspoň triko s nápisem "nešahat, kopu", ale moc to nepomáhá ;-) Velmi důležité také je dát si pozor na nejrůznější mateřské servery!! Např. na Modrém koníku Vám opravdu hrozí postupná demence a pobyt v psychiatrické léčebně ze všech těch manžů a mimísků. Jednou mě odrovnala tato věta (byl to dotaz na nějakého lékaře) - "a pane doktore, nemůže naše tuleníčko s manžou ublížit mimískovi?" To jsem fakt nevěděla jestli se smát, nebo omdlít.

0 0
možnosti
LV

LucyLu

23. 3. 2011 17:24
Re: mluvíte mi z duše!

A ještě dodatek - jak trefně poznamenala moje známá - ty ženský mají snad v hlavě místo mozku chrastítka!! ;-D Já vím, že hormony dělají občas divy, ale co je moc... A už teď přemýšlím, zda v budoucnu zvládnu vyrazit na pískoviště, protože ze zkušenosti s hlídáním ratolestí mých známých vím co tato "maminkovská komanda" na hřištích umí. A běda jak se nepřipojíte, to jsou schopné vás rychle vyštípat! Pokud se chce někdo pobavit, tak vřele doporučuji návštěvu...

0 0
možnosti
TS

tina.sola.nova

23. 3. 2011 17:03
Mocinky moc

s Vámi souhlasím. Nejvíc se ježím u mimíska, srdíčkových lideček a když mi někdo řekne Páček shledáček, může si být jist, ze k dalšímu shledání těžko dojde :DDD pěknej článek, karma jistá ;)

0 0
možnosti
ZZ

Sidonie_11

23. 3. 2011 16:16
Nedávno...

jsem se byla ptát v bance ohledně studentského účtu. Nejenže mi slečna (nejspíš mladší, než já) podala špatné informace, ale opakovaně mi sdělovala, že budu mít PENÍZKY neustále k dispozici. Měla jsem 100 chutí ji za ty PENÍZKY nakopat do SEDINKY... :-P ;-D

0 0
možnosti
I

ika

23. 3. 2011 15:56
Jednou jsem dostala mejl,

ve kterém kdosi psal, že se narodil nějaký mimouš. Údajně to znamená mimino - pro mě to ale znamená mimozemšťan, tak jsem se zeptala, jestli Klingon, nebo Vulkánec.;-D

0 0
možnosti
KM

Viktorie01

23. 3. 2011 16:01
Re: Jednou jsem dostala mejl,

A ona to přitom byla chobotnička.;-D

0 0
možnosti
CVŠ

cyankáli v šampaňském

23. 3. 2011 15:40
hezkej blog

a ještě lepší diskuze ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5111x
Prostě píšu .. Knížka Slunečnice vyšla podruhé v nakladatelství Mladá fronta. Petr Šimůnek, šéf Forbesu o ní v předmluvě mimo jiné říká ".. Je to takový Sex ve městě po česku. Chytřejší. Opravdovější..." Kdybyste zrovna neměli co dělat, na pultech se před pár dny objevil její dotisk... Díky všem za přízeň!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky