Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

"...nebudu si přeci kupovat boty, protože nějak vypadají. Rozhoduje, jestli se mi v nich dobře chodí. Fakt mi jedno, jestli se zrovna nosí.."

Naprosto spravne. Ovsem hned se najde nekdo, kdo tuto ZENU zkritizuje.

0 0
možnosti
Foto

Co Mandlová nebo Taylor. Lollobrigida obě strčí do záňadří.

0 0
možnosti

Fajn, rozkmitejte srdce muže a vložte kamkoli do vašeho těla, či jak jste to uváděla, nebo do peněženky, jak je komu milo. Pokud obdivujete ženy takto se dívající na svět, proč ne. Ale proč tyhlety nostalgické a rádobymoudré postoje považovat za ty pravé? Ty jsou hlavně vaše. 

Já si v klidu vezmu svoje pětiprsté boty, harémky a jestli se někomu líbím, nebo ne, myslím tím nějakému muži, který by si mě vzal domů, "živil mě  a já bych se oplátkou starala o něj a jeho děti ( jů, jak poetické).....na tom už moje přežití zaplaťpámbů nestojí.

Nejsme už odkázané na to, že se musíme mužům líbit. Můžeme, ale nemusíme, takže je tu prostor i na naše pohodlí a děsivé sandály, pokud se mě zrovna líbí.

2 0
možnosti
Foto

Čierna, anonymko ;-O...vy jste nic nepochopila, žádná nostalgie...jen nechemicky popsaný současný hormonální fylogenetický bordel v d...a ...f orbitalech, vy jste v geometrické řadě posloupnosti důkaz, že má pravdu Mandúúúska ( má ještě trochu v sobě submisivnost)...lapidárně řečeno, čím více se tak budete chovat o to více vás čekají změny po přechodu i před ním se kterými si nebudete vědět rady...alkohol, prášky, zdraví, velmi silné ochlupení...mám pokračovat?! Někdy si říkám, zda li jste vy a drtivá většina lidí chodily do školek?! A k čemu je vám vzdělání, když kráčíte tam kam nechcete, ale stejně skončíte[>-]EU

1 3
možnosti
Foto

Opravdu " trochu "...obdivuji kolegyně :-P vaše  slovotvary a novátorské myšlení s pokusem o jednoduchosti a rozzářenost  se setkáním s moudrým člověkem...je mi jasné i proč tak píšete, hormony vás mění do nostalgie, takže držím palce s lakováním a lakováním, přelakovaného s prognózou rigidity ...i postřehy některých čtenářů vašeho blogu svědčí o jednom, že jste mezi svými " dospělými "[>-]EUmimochodem všimla jste si, že velice mnoho lidí nakonec neutíká na západ, ale....mezi barevné na východ, opravdu skvělé a kulturní od opisovačů! Jak napsal p. Gruber - blogger, jsem jeho žákem. Mnoho elit opustilo tuto republiku, nebo byli zabiti...odkud potom mají děti - chlapci, děvčata brát vzory...rodina, kde matky chodí ušmudlaných jeans s kupou zlata na krku a rukách, škola ( když dnešní 4. ročníky jsou chytřejší než středoškoláci), práce, politici...???

1 0
možnosti
Foto

a to je na mě moc:) zkusím to nějak rozklíčovat, ale obávám se, že mojí ženské hlavě se to nepodaří, ale díky

3 0
možnosti
Foto

A my jsme vám za každou dávku ženskosti vděčni. Hlavně díky ní nás pořád baví konstruovat pohodlná auta, psát velkolepé symfonie, vyďoubávat energii z atomového jádra, navrhovat visuté mosty i vzdušné zámky - no zkrátka jedním slovem: frajeřit. Ale to není nic nového - to věděl už Goethe:

"Příměrem pouhým je pozemské dění,

co pomíjivé, zde v skutek se mění.

Co popsat není lze, jsoucnem tu již,

za věčným ženstvím jsme neseni výš."

3 0
možnosti
MR

stara pravda R^ lide se upravovali i v praveku, kdo na svuj zevnejsek kasle, je clovek bud v depresi nebo to nema v hlave v poradku. Blazni se nesnori. A to ze se holky rady paradi, to uz je v genech, at uz se jim vtloukava do hlavicky feminismus nebo ne, budou se stale rady paradit.

2 0
možnosti
Foto

všem upřímně děkuju za příspěvky!

4 0
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5111x
Prostě píšu .. Knížka Slunečnice vyšla podruhé v nakladatelství Mladá fronta. Petr Šimůnek, šéf Forbesu o ní v předmluvě mimo jiné říká ".. Je to takový Sex ve městě po česku. Chytřejší. Opravdovější..." Kdybyste zrovna neměli co dělat, na pultech se před pár dny objevil její dotisk... Díky všem za přízeň!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky