Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ted s tim zrovna bojuju. Prisla jsem sedrena jak pes. v praci sem dokonce usnula a ted, mam to zabalit a zalezt a manzel a rodina at si skubnou nebo do sebe hodit kafe a jit  uklizet? coz nesnasim

0 0
možnosti
AK

Bože, já bych si tak moc, moc chtěla hodinu v klidu číst. Ale nesmím to říkat nahlas, to bych byla za línou ;-D

1 0
možnosti
MS

Olé, jako otec 2,5 letého velmi čilého chlapíčka tomu naprosto rozumím... zažívám ty chvíle, kdy se chceme dívat od osmi na hezkou českou detektivku a Daniel nám leze doslova po hlavách, chce střílet z tanků, které si vyrobil z modelíny a jasně definuje úkoly, kdo bude střílet na koho a kdo bude "mltvej".  Zásadní obraty v ději nás naprosto míjejí, což se snese u něčeho typu Ordinace v růžovoučké zahradě, ale u Clony to má dost zásadní vliv:)   Stejně tak, když si miláček chce hrát v neděli v sedm ráno a podobně:)

0 1
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5111x
Prostě píšu .. Knížka Slunečnice vyšla podruhé v nakladatelství Mladá fronta. Petr Šimůnek, šéf Forbesu o ní v předmluvě mimo jiné říká ".. Je to takový Sex ve městě po česku. Chytřejší. Opravdovější..." Kdybyste zrovna neměli co dělat, na pultech se před pár dny objevil její dotisk... Díky všem za přízeň!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky