Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čistě chemicky a bezmyšlenkovitě dávám přednost voňavé noblese, tedy když jsme u toho zamilovávání....;-)

1 1
možnosti

Jsem rad, Klaro, ze volite Zemana, a nikoli Kalouskovu holku pro vsechno, co navzdory veku bud spi, nebo skace, jak medvedar piska.

2 2
možnosti
Foto

aha, tak to jsem zůstala nepochopena:) vámi:)

1 1
možnosti
Foto

Čtu až po upozornění od někoho, takže po prvním kole volby - které dopadlo tak, jak jsme si obě přály - ale vystihla jste to velmi hezky. I tohle hraje samozřejmě značnou roli.

Jen by mě zajímalo, kdo je schopen se zamilovat do Miloše Zemana. Takovou představivost nemám :-) JK

2 1
možnosti

Úpřímně nedokážu odhadnout, který ty Vaše kritéria splňuje a ještě s noblesou...Osobně bych měl problém se zamilovat do těch dam:-):-):-).

1 2
možnosti
Foto

Hmmm ... tak to možná mají ženy jednodušší. Ale i tak je dobré ten hlas někomu dát :-).

2 0
možnosti

Z14d49e22n63a 55K61o88č38í

16. 1. 2013 19:53

a dokonce to ani nemusí být hlas ;-D

0 1
možnosti

Takže když muž posuzuje ženu podle toho jak vypadá a jak se navenek po samičím způsobu chová tak je hned sexista a šovinista. A když žena takto posuzuje muže? Tak to je fanynka Karla, ó toho jediného, šarmantního, noblesního atd. A teď se představme že některé (doufám že jen některé!) ženy podle toho VOLÍ!!! Jaký tělesný orgán řídí jejich ruku nad volební urnou? A házejí na předvolebním mítinku po Karlovi kalhotky?

Myslíte že kdyby kandidovaly na prezidenta/tku Kateřina Brožová, Monika Žídková, Taťána Vilhelmová, Ewa Farna, Marta Jandová a Helena Vondráčková či Jana Brejchová (abychom dali volbu i pro muže 60+) tak by si muži pokládali otázku: Do které prezidentky byste se, pánové zamilovali? Jaká smršť nadávek by se spustila s klávesnic feministek a genderových amazonek?

Jako článek pro pobavení dobrý, jinak RvRvRv

2 2
možnosti

P22e11t67r 81S14k81á44c80e74l

11. 1. 2013 22:09

Souhlas, láska je krásná věc. Ale kdo potom bude prát ty ponožky? A o tom to je - jsme v mravní krizi a východiskem z ní je podle pana Bati morální hledisko a osobní příklad. Kdo a proč vám všem podle těchto kritérií vychází? Sedmdesátiletí "chlapíci" a/nebo kandidáti s podporou sekretariátů svých stran a kmotrů?R^

0 1
možnosti

Mandausové Červená knihovna?:-)

1 2
možnosti

Do žádného. V mém případě by přicházely v úvahu jen kandidátky, ale ani mezi nimi by žádná neměla šanci. 

Ale neříkejte jim to, mají teď i tak náročné dny.

;-)

4 1
možnosti
Foto

Jak se znám... do doktora. ;-D Uměřená gesta, rozumné názory. Šlechtic je na mě příliš nóbl. Ale máte pravdu, ženské se tak rozhodují. Zaplaťpánbůh. Škoda, že si je nemůžeme očichat. V

4 1
možnosti

Schwarzenberg není vůbe nóbl - je to nevychovaný arogantní hulvát.

10 5
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5111x
Prostě píšu .. Knížka Slunečnice vyšla podruhé v nakladatelství Mladá fronta. Petr Šimůnek, šéf Forbesu o ní v předmluvě mimo jiné říká ".. Je to takový Sex ve městě po česku. Chytřejší. Opravdovější..." Kdybyste zrovna neměli co dělat, na pultech se před pár dny objevil její dotisk... Díky všem za přízeň!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky