Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Hnízdil má naprostou pravdu. Zdravotnický systém, kdy mezi odměnou zdravotníků a množstvím udaných léků je přímá úměra, je zhovadilý na samotném základě.

2 3
možnosti

M26i96l52a10n 66L36u71k53e24š

19. 11. 2012 13:17

Pan Hnízdil proslul jako jeden z dvojice doktorů (ještě s panem Stránským), kteří chtěli prohlásit presidenta ČR nesvéprávným, protože odmítal podepsat Lisabonskou smlouvu. Nejsem si jist, ale tahle praxe přece byla charakteristická pro komunistický režim (zvláště na východ od nás mnohem brutálněji). Jestli je pro vás, paní autorko, pan Hnízdil autorita, jen si dovoluji poznamenat, že pro mne nikoliv. Z výše uvedených důvodů bych se totiž NIKDY nechtěl ocitnout nejen v rukách, ale ani v hledáčku profesionálního zájmu pana Hnízdila.

9 3
možnosti

"nechtěl ocitnout nejen v rukách, ale ani v hledáčku profesionálního zájmu pana Hnízdila." R^R^ Ten člověk musí být chorý anebo nebezpečně zlý.

2 0
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5111x
Prostě píšu .. Knížka Slunečnice vyšla podruhé v nakladatelství Mladá fronta. Petr Šimůnek, šéf Forbesu o ní v předmluvě mimo jiné říká ".. Je to takový Sex ve městě po česku. Chytřejší. Opravdovější..." Kdybyste zrovna neměli co dělat, na pultech se před pár dny objevil její dotisk... Díky všem za přízeň!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky