Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dagísek

9. 10. 2012 9:27
Bída je relativní pojem

Chodím do práce, můj příjem je pod hranicí oficiálně udávaného celorepublikového průměru, nečerpám žádné sociální dávky, miluji svou rodinu včetně chlupatého mazlíčka, řádně platím daně,přispívám na charitu, tak co by autorka ještě chtěla? Snaží se svým článkem vyvolat dojem, že kdo je nespokojený se svou životní situací je vlastně padouch a měl by být rád, že se může najíst . Konec konců, každý, kdo má trochu více než jí popsaný africký chudák může za bídu celého světa a měl by se stydět. Miluji tyhle moralisty. Je to nedostatek zkušeností, nebo něčeho jiného?

2 0
možnosti

edan

9. 10. 2012 9:37
Re: Bída je relativní pojem

Z Vašeho příspěvku ale nevyplývá, jestli jste spokojený se svojí životní situací nebo ne. Jen že jste nespokojený s článkem autorky.

0 0
možnosti

CART09

9. 10. 2012 14:24
Re: Bída je relativní pojem

Je rozdíl "cítit nespokojenost" a "žít v bídě"...

0 0
možnosti

Psí zadek

11. 10. 2012 21:18
Re: Bída je relativní pojem

Podsouváte autorce něco, co nenapsala, ale to je častá choroba (nejen) internetových diskusí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5111x
Prostě píšu .. Knížka Slunečnice vyšla podruhé v nakladatelství Mladá fronta. Petr Šimůnek, šéf Forbesu o ní v předmluvě mimo jiné říká ".. Je to takový Sex ve městě po česku. Chytřejší. Opravdovější..." Kdybyste zrovna neměli co dělat, na pultech se před pár dny objevil její dotisk... Díky všem za přízeň!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky